Over restaurant Villa Ostinato

Villa Ostinato maakte oorspronkelijk deel uit van de toenmalige brouwerij Staessens. Na de eerste wereldoorlog werd de brouwerij opgedeeld in een woonhuis aan de linkerzijde, zijnde het huidige ‘Villa Ostinato’, en een hotel aan de rechterzijde, genaamd  ‘Hotel du Louvre’.

Rich in history

but young at heart

Villa Ostinato Restaurant is een project geboren uit vriendschap en liefde voor lekker eten. Het interieur en de professionele bediening nodigen u uit om te genieten in een authentiek kader. Wanneer het weer het toelaat, kunt u tevens genieten van uw lunch of diner in onze volledig ommuurde en rustgevende tuin.

Onze keuken beoogt een Belgische basis met een lokale twist, gebruikmakend van hoofdzakelijk lokale producten. Ook in onze wijnkaart proberen wij een verschil te maken door een ruim assortiment Belgische wijnen te serveren. Wij geloven eerder in het volhouden van een passie en kwaliteit dan kwantiteit… Geniet van deze culinaire reis met een gepassioneerde selectie wijnen.

Onze private dining room is ideaal voor een familie, zakendiner, meeting of … Gezellig en intiem tafelen in een private ruimte kan bij Villa Ostinato t.e.m. 8 personen.

De Private Dining Room ligt gescheiden van het restaurant zodat u in alle vrijheid kunt spreken en/of vergaderen. U kan genieten van ons culinair aanbod of we stellen een menu samen dat volledig is afgestemd op uw persoonlijke voorkeur.

Voor meer info kan u mailen naar info@villaostinato.be

Meet the team

Marie Rotsaert
Founder of Villa Ostinato Hotel and Restaurant

Marie bracht vele jaren door in Brugge maar de Noordzee riep haar naar Oostende, een dynamische stad met rijke geschiedenis. Het team van Villa Ostinato is een familie, geleid door Marie. Sinds het begin heeft Marie haar hart en ziel in Villa Ostinato gestoken, waardoor het op vandaag een speciale en geliefde plek is geworden. Of het nu gaat om het managen van personeel, het toezicht houden op de dagelijkse gang van zaken of het persoonlijk begroeten van gasten. Marie heeft een passie voor het welbehagen van de gasten die dit prachtige gebouw een bezoekje brengen. Haar doel: voor u zorgen, beter elke dag.

Ana Draghia
Founder of Villa Ostinato Restaurant

Deze dame zorgt voor een internationale touch. Ze is geboren in Roemenië, vond liefde in Sardinië, maar vriendschap en gevoel voor ondernemingschap brengt haar naar België. Ana bezorgt iedereen een glimlach op het gezicht en is verantwoordelijk voor de reservaties van het restaurant. Kortom, ze is een administratieve duizendpoot. Ze houdt van een lekkere cappucino, de zon en uitdagende sportwagens. Door haar jarenlange ervaring in de hospitality, zet zij de puntjes op de ‘i’ voor een onvergetelijke lunch of diner.

Antonello Pedroni
Founder of Villa Ostinato Restaurant Head chef

De immer vriendelijke en rustige Antonello vindt zijn roots in het idyllische eilandje ‘La Maddalena’ in Sardinië. Zijn lijfspreuk klinkt ‘Cucina per passione’. Dit kan je toch alleen maar doen watertanden?! Antonello is de headchef en leidt het keukenteam in Villa Ostinato. Door een onuitputtelijke passie tovert hij telkens gerechten alsof het schilderijtjes zijn. Deze chef verkiest lokale producten en leveranciers. De liefde voor puurheid van het product vertaalt zicht naar een elegantie op uw bord.